Бритни е в потрес. Обърна се към феновете си

Поп звездата излезе с публикация в Инстаграм

Бритни е в потрес. Обърна се към феновете си | StandartNews.com

Откровение на певицата Бритни Спиърс пред на феновете. Тя каза , че "не може да понася повече болката", но ще остане силна пред трудностите, след като съпругът й Сам Асгари подаде молба за развод, предаде ДПА.

От депозираните документи в съд в Лос Анджелис по-рано тази седмица става ясно, че двамата имат "непреодолими различия", както и че съпрузите са се разделили преди около три седмици.

В събота поп звездата публично говори за разрива в семейството за първи път в дълга публикация в профила си в Инстаграм, прикачена към видео, в което тя танцува.

"Както всички знаят, …, вече не сме заедно... Шест години са много време да бъдеш с някого, така че съм малко шокирана... Обаче не съм тук да обясня защо...", написа 41-годишната певица. "Но, честно казано, вече не можех да понасям болката... Получавам толкова много съобщения от приятели, които разтапят сърцето ми и благодаря".

В документите за развод се посочва, че 29-годишният Асгари възнамерява да получи финансова подкрепа от Спиърс и тя да плати на неговите адвокати, отбелязва ДПА.

Все още не е определена стойността на активите на певицата и на модела, както и на тези, които двамата притежават съвместно, .

Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха в дома на изпълнителката в Калифорния на 9 юни 2022 г. в присъствието на плеяда от звезди, сред които Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Сватбата се смяташе за крайъгълен камък в новия живот на певицата след края на съдебно наложеното попечителството заради нестабилното й психично състояние. То продължи повече от 13 години. 

Бритни и  Асгари се запознали по време на снимките на видеоклипа към песента "Slumber Party" през 2016 г. и започнали да се срещат.

Една от причините Бритни Спиърс да поиска от съда да прекрати попечителство, беше желанието й да се омъжи.  Това е трети брак за изпълнителката, която е майка на две момчета, и първи за Асгари, пише БТА

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай