Богдана Карадочева разкрива тайна от младостта

Какво споделя голямата певица пред "Стандарт", четете в броя от 28 юли

Богдана Карадочева разкрива тайна от младостта | StandartNews.com

Богдана Карадочева и Стефан Димитров на 7 август излизат в Античния театър на Пловдив за поредния спектакъл в триумфалната им кариера. Шоуто е с мотото „Безнадежден случай“ – така се казват и обединените им мемоари, чиято премиера под тепетата е на 5 август в хотел „Хилтън“.

Книгата събра овации из половин България, а сега победоносният й поход продължава. Специални гости в Античния театър са Васил Найденов, Благовест и Светослав Аргирови, „Вариант Б“, „Бон бон“, ще има и много изненади. На видео стена ще вървят кадри от балета на Стефан Димитров „Сънят на Пилат“, постановка на хореографа Василий Медведев. Под небето на Пловдив ще прозвучат някои от най-великите хитове на Богдана с музиката на Стефан Димитров – „Дано“, „Иване, Иване“, „Самотен ловец е сърцето“, „Безнадежден случай“…

Дни преди грандиозното събитие голямата певица сподели пред "Стандарт" няколко интересни епизода от битието си - както и добре опазена тайна. В броя на вестника от 28 юли Богдана Карадочева вдига завесата над лични творчески колебания, но заявява категорична позиция по горещите социални дебати тук и сега.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай