Блатечки оставил Урумов без панталон

Двамата си партнират в "Хайде да убием Матилда"

Блатечки оставил Урумов без панталон | StandartNews.com

Асен Блатечки и Николай Урумов участват заедно в пиесата "Хайде да убием Матилда". Двамата са приятели и в живота, а партньорството им на сцената е гаранция са успех на общите им проекти. 

"Това е огромна драма за нас двамата, която ще бъде смешна за хората", издава повече за пиесата Асен Блатечки в ефира на bTV. Премиерата на пиесата е на 17.10. в театрално пространство Théatro.

Пиесата е по текст на Орлин Дяков и има много обрати и неочаквани решения.

"Всички истории, през които минават героите, би могло да се случат и би могло да ги има. Тъй както не го предполагаш, така си казваш - "Да, може и така да е". Текстът е непредвидим, вълнуващ и най-важното - истински", споделя Николай Урумов.

Любима реплики от постановката и на двама е "Хайде да убием Матилда!"

Двамата са приятели и извън сцената.

"Аз съм го гледал още като ученик", споделя Блатечки. "Гледал съм му и дипломния спектакъл. Той много стърчеше, забелязваше се много в класа си. Той много обича да снима крайни решения във филмите си. Когато заработихме зеадно, много бързо се усетихме. Когато хората са на една честота и имат еднакво чувство за хумор, се надушват".

Николай Урумов пък познава Асен Блатечки от първите му прояви в киното. Впечатлили са го неговите роли със силен заряд.

"При него няма преиграване, преекспониране, просто е истински. Спомням си веднъж се прибрах у нас и си пуснах филм с него, който не бях гледал. Така се загледах, че си останах с един събут крачол", разказва той.

Актьорите са на мнение, че трябва да се въведат бързи тестове за коронавирус, за да може публиката спокойно да посещава различни културни събития и да няма ограничения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай