Бившата на Любо Пенев стигна до БНТ 1

Даниела Серданова е една от най-ефектните топ модели от близкото минало

Бившата на Любо Пенев стигна до БНТ 1 | StandartNews.com

Даниела Серданова, една от най-ефектните топ модели от близкото минало, стигна до БНТ 1. Красавицата, която дълго време живя с Любо Пенев, а после и с прочутия социолог Харалан Александров, вече ще води предаването си "Смяна на местата" по първия канал на телевизията майка, съобщиха от медията.

От 4 февруари зрителите на развлекателния тв формат, посветен на социалната и културна промяна в човешките отношения, е с нов ден и час на излъчване. Интригуващите разговори на водещата и гостите ѝ вече ще се излъчват всеки четвъртък от 23:30 часа.

Първи гости в предаването по БНТ 1 ще са Кака Лара и дъщеря ѝ Бернарда. Пред Серданова отварят сърцето си майка и дъщеря, две актриси, влюбени в работата си и в живота. Зрителите могат да очакват един разговор за любовта, за детството, за партньорството, за сложните житейски избори, за приемствеността между поколенията и приятелството.

От старта на предаването през септември 2020-а до момента на гости в студиото на Даниела Серданова са били Йоана Буковска и Калин Врачански, Ивайло Захариев и Ники Станоев, Христо Мутафчиев и Наско от Б.Т.Р., Ники Илиев и Башар Рахал и много други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай