Бербатов купонясва с Денкова

Бербатов купонясва с Денкова  | StandartNews.com

Шампионката победи в "Денсинг старс", фенове се ядосват, че е нагласено

Димитър Бербатов се впусна в нощен купон със звездите от "Денсинг старс". Той даже попя с готиния Дарин Ангелов. По-късно към дуетите се присъединиха Христо Мутафчиев и Станимир Гъмов.

Преди това Албена Денкова и партньорът й Калоян спечелиха танцовата надпревара. Те влязоха в битка за короната с Михаела Филева и Светльо, представяйки по две изпълнения - чисто нова хореография и любим танц. На второ място остана фаворитката на публиката Михаела Филева. Резултатите бяха изключително близки - Албена спечели шоуто с 50,4%, а Михаела събра 49,6%.

Тази аритметика и победата на фигуристката обаче предизвика вълна от брожения сред феновете. "Нагласено е! Михаела и Светльо са победителите! Цялата зала го потвърди", "Да бяха я извикали направо на финала - да получи купата", "Другия път поканете Майкъл Флетли да се състезава с Цветана Манева", са част от коментарите в мрежата.

Другото, което подразни зрителите, е, че Албена се включи доста по-късно от останалите участници в шоуто. Заговори се и че не е редно професионалист да се състезава с дебютанти на паркета. "Не е никак честно да се сравняват пълни аматьори с човек, който 30 години е градил двигателна култура, постигнал е своите върхове в танците на лед. Браво на Михаела - тя е природен талант, който за 3 месеца стигна до ниво, сравнимо с това на Албена", утешаваха се с постове зрителите.

Още по-любопитен е и фактът, че през цялото време Михаела Филева събираше най-голям зрителски вот, а почти всяко нейно изпълнение бе обявявано за "танц на седмицата", забелязват наблюдателни. Малко преди да връчат трофея на Албена и партньора й Калоян, купата буквално се разпадна. Водещият Калин Сърменов безпомощно викаше към колежката си Алекс Сърчаджиева: "Какво да правим сега?".

Денкова през сълзи каза: "Винаги съм вървяла напред с българското знаме. Навсякъде се чувствам на гости, а тук съм си у дома. Тази купа я заслужават всички участници в "Денсинг старс" и искам да я споделя с тях".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай