Бенедикт Къмбърбач и Кийра Найтли пред камерата на Станислава Кара

Бенедикт Къмбърбач и Кийра Найтли пред камерата на Станислава Кара | StandartNews.com

Лондон. Кино журналистката Станислава Кара се завърна от лондонския филмов фестивал преди броени дни, след като успя да интервюира британските актьори от лентата „Игра на кодове" Бенедикт Къмбърбач и Кийра Найтли. Филмът, който откри фестивала тази година и спечели голямата награда в Торонто, разказва историята на английския учен Алън Тюринг, чийто математически способности и екип разбиват кода на германците за предаване на съобщения, в резултат на което губят Втората световна война. Тюринг е осъден по-късно заради хомосексуалните си наклонности, а трагичната му съдба вдъхновява целия екип на филма. У нас филмът ще бъде представен на Киномания на 22 ноември, а официалната му премиера е на 3 януари 2015 г.

Станислава Кара успява да си поговори за филма както с Бенедикт Къмбарбач и Кийра Найтли, които са в главните роли, така и с Алън Лийч и Матю Биърд от актьорския състав, сценариста Греъм Мур и режисьора Мортън Тайлъм. Впечатлена е от интелигентността на Къмбърбач, който познаваме още и от сериала „Шерлок", както и като гласа на дракона от поредицата „Хобит". Във филмовите среди упорито се говори, че той ще бъде номиниран за Оскар за тази си роля. С Кийра Найтли успяват да си поговорят освен за бъдещите й проекти, така и за това колко добре успява да опази личния си живот от медиите.

Журналистката се срещна на червения килим на фестивала и с главните действащи лица от новия филм на режисьора на „Джуно" и „Горе в небето" с Джордж Клуни – Джейсън Райтмън. От звездния актьорски състав на лентата „Мъже, жени и деца" в Лондон присъства тийн звездата Ансел Елгорт. Той набра популярност като Гас от „Вината в нашите звезди", както и от поредицата „Дивергенти". Интервютата на Станислава Кара могат да бъдат видяни в предаването „Преди Обед" по бТВ. Броени дни преди фестивала журналистката показа и личните си срещи със звездите от филма „Дракула: Неразказан" – Люк Евънс, Сара Гадън и Чарлз Данс. Признава си, че е много впечатлена от позитивната енергия на целия екип.

Само за последната година и половина Станислава успя да се докосне до звезди от ранга на Кевин Спейси, Уилям Дефо, Никол Кидман, Кенет Брана, Чарлийз Терон и много други. Тя е и единствената българска журналистка със срещи с тези звезди. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай