Бен Афлек продължава филмите за Батман

Бен Афлек продължава филмите за Батман | StandartNews.com

Американският актьор Бен Афлек възнамерява да създаде нови три филма за Батман. Слухове за нов епизод на историята с името "The Batman" се въртят в кино пространството от началото на лятото, съобщават световните медии.

Той е спряган за 2018 година, но последните спекулации са, че ще има още два епизода освен този. Бен Алфек ще бъде както в главната роля, така и режисьор на продукцията. Крис Терино ще работи върху сценария.

Двамата бяха в основата на историческата драма "Арго".

Дебютът на Афлек в черен костюм на голям екран предстои през пролетта на 2016, когато ще урежда сметки със Супермен на Хенри Кавил. От "Уорнър Брадърс" са останали изключително доволни от изпълнението на американеца в първия му опит като човека прилеп.

От ДиСи, които държат правата върху образа на Батман, все още не коментират слуховете. Евентуална поява на нова трилогия след тази на Кристофър Нолън  би била доста рискова не само заради качеството, което ще се изисква от новата трилогия, а и защото Афлек все още няма как да бъде оценен подобаващо от кино вселената в това му амплоа, споделят кино критиците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай