Белучи в конфликт със син гей

Белучи в конфликт със син гей  | StandartNews.com

"Вил-Мария" разказва историята на актриса с объркан личен живот

"Вил-Мария" разказва историята на френско-италианската актриса Софи Бернард (Моника Белучи), която пристига в Монреал, за да снима поредния си филм. Тя е темпераментна звезда, която обаче е в конфликт със сина си гей. Надява се да спечели отново отчуждения Томас (Альоша Шнайдер), който също живее в канадския мегаполис. Наследникът всъщност е дълбоко наранен от тайната, която майка му крие - кой е неговият баща. Филмът, в който се снима Софи, ще даде отговор на всичките му въпроси.

"Софи успява да прикрие мъката и чувствителността си зад работата. Като майка не е каквато би искала да бъде. Трябва да свали маската и да се осмели да е просто себе си", разказва Белучи за героинята си.

Междувременно в градската болница "Вил-Мария" парамедикът Пиер (Патрик Ивон) се опитва да се справи с проблемите от миналото си. Той има пълната подкрепа на колежката си - милата медицинска сестра Мари (Паскал Бусиер), но въпреки това не е сигурно дали ще се справи.

Животът на четирима души в болницата "Вил-Мария" ще се промени завинаги само за една нощ.
Режисьорът Ги Едоан създава красиви, докосващи и привлекателни сцени със забележителен актьорски състав и сценарий в партньорство с Жан-Симон Дероше.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай