Бебе и любов във "ВИП брадър"

Мариан често проявява нежността си към Лияна

Бебе и любов във "ВИП брадър" | StandartNews.com

Невъзможна любов и бебе разтърсиха къщата на "ВИП брадър". Последната двойка, която влезе в шоуто - Златка Райкова и гаджето й ММА боеца Георги Валентинов, ще стават родители. Плеймейтката сама разкри новината пред съквартирантите. "Двамата имаме сериозни намерения и искам да ви призная, че съм бременна", обяви блондинката. Те дори поканиха за шафери на бъдещата си сватба Тервел и Златка Димитрова.

Мариан Кюрпанов обаче изглежда наистина си пада по Лияна. Той обаче все още не смее да излее чувствата си пред певицата, а го на направи пред любимите си съотборници Ирина Флорин, Мира Радева и Пламен. Моделът заяви, че Лияна е точният човек за него. "Но ме е страх, както и нея я е страх. Тя страшно прилича на приятелката ми, която съм обичал най-много. Бях готов да си дам живота за нея", изповяда се Мариан.

Красавецът, който живее в Ню Йорк, се опасява, че разстоянията също могат да ги разделят. "Не искам да живея тук. Не мога да остана точно когато нещата ми в Щатите потръгнаха. А и не мога да й предоставя този стандарт, на който е свикнала, пък има и дъщеря. Не мога де се грижа за нея", разсъждава Мариан на глас. Преди време той поддържал връзка с жена от разстояние и се убедил, че това не е за него. "Едно-единствено нещо исках да запазя до края - любовта си, а сега се чувствам притиснат", завърши той изповедта си. Докато е в Къщата обаче, Мариан няма да предприеме нищо, ще изчака да излязат, за да сподели чувствата си пред крехката фолк певица.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай