Башар Рахал: Един малък ад за мен приключи

Актьорът е бил опериран по спешност заради спукан бъбрек

Башар Рахал: Един малък ад за мен приключи | StandartNews.com

Фото Фейсбук

Башар Рахал разкри, че е бил опериран по спешност заради спукан бъбрек навръх Великден. Актьорът съобщи новината във Фейсбук и благодари на лекарите, погрижили се за него.

„Един малък ад за мен приключи. В продължение на месец се занимавах със спукан бъбрек, камъни и още куп тъпотии, които ме споходиха. Пиша този пост заради две неща. Първо - пазете се. Доста пропуски имаме в тялото си, като такова. От тъпотия може да страдаме дълго и болезнено. Второ -имаме прекрасни лекари, за които искам да ви разкажа“, разказва Башар.

На Великден актьорът е приет в МБАЛ „Тота Венкова“ в Габрово с жестоки болки. По думите на Башар, само за час се е събрал екип, който го е подготвил за интервенция.

„Искам да споделя имената на всички замесени: Д-р Боян Киров, който откри, че нещо не е наред и не е просто бъбречна криза. Д-р Светлана Петкова, която се появи усмихната в 22 часа, два часа преди Великден и седна зад скенера. Моят нов приятел - д-р Георги Атанасов, който заедно с целия си екип и усмивка на уста, скромност и професионалъзъм направи всичко така добре, че сега отново съм здрав и усмихнат. Цял месец му досаждах от вкъщи с въпроси и той нито един път не се направи на зает. Разбира се, не мога да пропусна очарователния 83-годишен супер отдаден д-р Дичев, който разказваше всеки път невероятни исторически факти. Екипът от сестри Нина, Мария и всички, които показаха почти майчина любов към мен“, продължава актьорът.

Башар Рахал е категоричен, че всички тези медици, които е наблюдавал непрекъснато много внимателно, са се отнасяли с всички пациенти по същия начин.

„Понеже знам какво ще кажат хейтърите...Не беше специално отношение, защото съм публична личност. Искам да благодаря и на доцент Емил Доросиев от "Пирогов", както и на д-р Лазаров от Медицинска академия , които помагаха през целия тоз процес“, заключва актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай