Авторът на "Троновете" става зомби

Авторът на "Троновете" става зомби | StandartNews.com

Дж.Р.Р.Мартин се присъединява към мъртвите в апокалиптичен сериал

Най-нашумелият писател в света - авторът на поредицата "Песен за огън и лед", по която върви сериалът "Игра на тронове", ще се изяви в неочаквано амплоа. Дж.Р.Р.Мартин ще се снима в сериал за зомбита, където ще играе самия себе си, съобщи "Ентъртейнмънт уикли". Творецът ще изпълни малка роля в постапокалиптичния телевизионен проект "Нация Z".
В една от сериите на зомби апокалипсиса Мартин ще се окаже в книжарница. Там той ще раздава автографи върху новоиздадения си роман "Обещанието на пролетта" (A Promise of Spring). Той обаче ще бъде похитен от зъл персонаж с прозвището Колекционера, който ще държи писателя окован в плен. А в един момент брадатият ексцентрик ще се превърне зомби.

"Просто исках да покажа на феновете си, че дори и по време на зомби апокалипсис книгите от серията "Песен за огън и лед" ще бъдат издавани!", споделя писателят. "И без това всички се оплакват, че избивам много от героите си. Е, сега ще умра самия аз за радост и компенсация", шегува се още той.

В момента Мартин завършва работа над шестия роман от поредицата "Песен за огън и лед" - "Ветровете на зимата". По всяка вероятност продажбата на книгата ще започне през април 2016 година, когато стартира и шестият сезон на сериала. Снимките вече започнаха през юли в Дубровник. Сюжетът на епизодите ще се основава както на вече публикуваните книги на писателя, така и на още неиздадените. Мартин сътрудничи тясно със създателите на телевизионната сага, които променят действието както намерят за добре.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай