Ася Капчикова копае във "Фермата"

Ася Капчикова копае във "Фермата" | StandartNews.com

Ася Капчикова е решила да обърне представите за себе си. Това е причината да влезе в предаването "Фермата" на bTV. "Това е нещо различно за мен. Исках да се подложа на един нов експеримент и хората да видят нещо ново от моята същност", каза в "Тази сутрин" скандалната плеймейтка, която не спира да бълва голи снимки в социалната мрежа. Тя вече е и с нова визия заради шоуто. Сложила е плитки, за да не си оправя косата.

"Преди съм помагала на баба и дядо, когато съм била на село през ваканциите. Родом съм от Родопите. Там съм правила всичко с тях. Дори веднъж, когато нашите прибираха сеното, ме ухапа отровна змия. Баща ми ме спаси - смука отровата и я плю. Бях месец в болница, трудно се справих, все пак бях едва на 6 години".

Ася разкри и подробности около финала на връзката си с Криско. "Изписаха се много глупости за нас. С Криско сме в много приятелски отношения. Няма как да ми липсва човек, с който всичко е приключило преди 2 месеца. Напоследък в живота ми се появи друг човек. Той преобърна доста представата ми за мъжете. Показа ми как трябва да се държат с една жена. Не искам да коментирам, но ще кажа, че е различен", сподели с усмивки моделката. Ася призна, че има корекция само на устните, но в бъдеще може да си сложи и силикон в бюста.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай