Андреа Бочели се завръща в България

Андреа Бочели се завръща в България  | StandartNews.com

София. Андреа Бочели се завръща в България с концерт през следващата година.

Преди 8 години музикалният гений излезе пред българската публика с камерен концерт, а през май 2014 г., отново ще пее пред своите български почитатели.

„За първи път публиката у нас ще се докосне до истинската същност на световноизвествния тенор, който идва сега за един магически спектакъл, включващ класически арии от най-известните италиански и световни опери, както и песни от новия му албум Passione. За българските си почитатели маестрото е приготвил и специална изненада", информират организаторите.

Концертът ще се състои в зала „Арена Армеец" в София. Цените на билетите са между 50 лв. (25 евро) и 200 лв. (100 евро) и вече се продават в www.eventim.bg и www.andreabocelli.com/tickets

Организаторите на концерта Symphonics, които миналата година поканиха у нас латинодивата Дженифър Лопес, споделят, че за тях Бочели е уникален проект и е голяма чест, че точно артистът, носител на усещането за божественото начало в музиката, се е спрял на България, за да представи своя нов албум, като така ще сбъдне мечтата на хиляди меломани у нас да го чуят на живо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай