Четвъртък,

Амазон изненада феновете с нов трейлър на "пръстените" (ВИДЕО)

От: Иван Ангелов -
2020
Амазон изненада феновете с нов трейлър на "пръстените" (ВИДЕО)
A
A
A

Стрийминг платформата "Амазон Прайм" представи сериала "Пръстените на властта" (The Rings of Power), създаден по "Властелинът на пръстените", на изложението Комик-кон в Сан Диего, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА.

"Властелинът на пръстените: Пръстените на властта" се фокусира върху Втората епоха на Толкиновата Средна земя, когато кралствата се формират и падат, а злите сили настъпват и заплашват да покрият света с мрак.

"Пръстените на властта" ще отведe зрителите до фантастични места като елфическите царства Линдон и Ерегион, царството на джуджетата Хазад-дум, Южните земи, Най-северните пустоши, Разрушаващите морета и островното кралство Нуменор, с участието на много герои, като Галадриел (Морфид Кларк), Елронд (Робърт Арамайо) и върховния крал Гил-галад (Бенджамин Уокър). Действието се развива хиляди години преди това в "Хобит" и "Властелинът на пръстените" от Дж. Р. Р. Толкин.

Сериалът от осем части ще дебютира в "Амазон Прайм" на 2 септември, като нови епизоди ще излизат всяка седмица. Твърди се, че това е най-скъпият сериал в историята с бюджет от 465 млн. долара. През 2017 г. "Амазон" закупи правата от наследниците на Толкин за 250 млн. долара.

Изложението Комик-кон започна тази седмица в Конгресния център в Сан Диего след двегодишно прекъсване заради пандемията.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com