Албум на Джанет Джeксън е №1 след 35 години

"Control" е третата тава на певицата и я превърна в световна звезда

Албум на Джанет Джeксън е №1 след 35 години | StandartNews.com

Хитовият албум на Джанет Джeксън "Control" отново оглави класациите 35 години по-късно. Певицата се включи в социалните мрежи, за да благодари на почитателите си. Тя качи клипче, в което казва, че е благодарна на Бога и феновете, след като тавата се класира под номер едно над три десетилетия след издаването й.

"Преди малко се прибрах в къщи сама и започнах да плача. Плачех, защото бях толкова благодарна за всичко, с което Бог ме благослови, за всичко, което ми даде", каза тя.

На 4 февруари "Control" навърши 35 години. Той е третият студиен албум на Джeксън и в него фигурират някои от най-глемите й хитове. След годишнината тавата се изкачи отново на първо място в класацията на Apple топ 40 за американски поп албум.

Впечатляващи пет сингъла попаднаха в класацията на Billboard Hot 100. След излизането си "Control" прекарва 91 седмици в класацията на Billboard за най-добрите R&B и хип-хоп албуми, достигайки номер 1 за първи път на 19 април 1986-а.

"Искам да благодаря на всички вас, че отново ме направихте номер едно след 35 години", каза още във видеото. "Никога, никога, и след милион години никога не бих си помислила, че това ще се случи. Наистина го оценявам и толкова много Ви обичам", обърна се звездата към феновете си. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай