Адел отново триумфира на награди

Наградата и беше връчена от носителка на "Оскар"

Адел отново триумфира на награди | StandartNews.com

Адел отново триумфира на награди. Британската певица беше отличена с наградата за лидерство "Шери Лансинг" на галата "Жените в развлекателната индустрия", организирана от "Холивуд рипортър", предаде Асошиейтед прес. 

Приемайки отличието, Адел отдаде почит към  многото жени в живота й, включително майка й, баба й и лелите й, които са допринесли за оформянето на нейния свят и личност още от детството й. 

Наградата - признание за кариерните й постижения, новаторството и филантропската й дейност в Холивуд, беше връчена на Адел от актрисата и носителка на "Оскар" Хелън Мирън.

Мирън аплодира певицата за музикалните й умения и каза, че е усетила "тръпка", когато е слушала дебютния й сингъл "Hometown Glory". 

"Тази тръпка се появява само няколко пъти в живота, когато осъзнаеш, че слушаш брилянтен нов изпълнител, който ще промени играта. "Помислих си: "Уау, една богиня се разхожда сред нас", каза Хелън Мирън за Адел, която е носителка на 16 награди "Грами" и има отличия "Оскар" и "Еми" в колекцията си. 

Визирайки Шери Лансинг - първата жена, оглавила холивудско студио, чието име носи наградата, Адел я нарече "абсолютното олицетворение на това какво е да отваряш врати и по-важното - да ги оставяш отворени".

Сред предишните носителки на наградата за лидерство "Шери Лансинг" са Опра Уинфри, Мерил Стрийп, Вайола Дейвис, Рийз Уидърспун, Чарлийз Терон, Дженифър Анистън и Барбра Стрейзанд.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай