4Magic изпращат годината с пореден хит

Най-успешната млада група у нас представя новата си песен "Дай ми"

4Magic изпращат годината с пореден хит | StandartNews.com

Малко преди края на тази странна за всички ни година 4Magic представят своя пети сингъл "Дай Ми". Песента е създадена по време на международния творчески лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp от четирите наши момичета в екип с румънския хитмейкър Monoir, талантливата норвежка изпълнителка YNGA и Venci Venc’, който им помага за българския текст.

4Magic все още нямат неуспешен проект от началото на своята музикална кариера, след като грабнаха победата в последния сезон на X Factor. Талантливите пловдивчанки могат да се похвалят с верига от хитове - от „Together“ („Вечерай Радо“), през „Колко ми липсваш“, „Вселена“ и „XO XO“ – всички парчета на най-успешната млада група у нас са записали първи места в класациите на музикалните медии у нас.

"Дай ми" директно ще пасне в поредицата постижения на 4Magic заради вярната комбинация между запомняща се мелодия, супер модерно звучене, емоционален момент в музиката и текста и  уникалните гласове на Елия, Валя, Елеонора и Никол. Видеото към песента представя четирите момичета по-пленителни и пораснали от всякога, заснето е на минус 6 градусов студ в рамките на 13 часа.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай