11-годишната Дебора от Поморие звезда в Холивуд. Снима с Арни

Малката красавица върви по стъпките на Мария Бакалова

11-годишната Дебора от Поморие звезда в Холивуд. Снима с Арни | StandartNews.com

Тя е само на 11 години, а вече е била на екран с големите актьори Арнолд Шварценегер, Дейвид Хаселхоф и Майкъл Фасбендър.

Мечтата ми е да стигна до Холивуд като Мария Бакалова, каза за Нова телевизия  Дебора Жечева, която още 10-годишна влиза в холивудската продукция „Kung Fury2”. 11-годишното момиче е познато на българските зрители от сериала на Нова тв „All inclusive”.

Макар че е в шести клас, Дебора вече се е снимала в няколко американски филма.

„Поканиха ме на кастинга, явих се. Нямах представа какъв е филмът. Когато подписвах договора, ми казаха, че във филма участват много известни актьори и един от тях е Арнолд Шварценегер и бях много развълнувана“, споделя Дебора.

Филмът трябва да е на екран през 2022 г. Докато чака премиерата, младата актриса продължава да се снима в български и в американски продукции.

„В едната американска продукция си партнирах с Койна Русева в главната роля. 14 часа снимахме. В края на снимачния ден ме заведоха в една тъмна стая. Казаха ми, че там ще се снима друга сцена. Светнаха лампите обаче и целият екип започна да ми ръкопляска. Всички дойдоха и ме поздравиха. Бях много щастлива“, добавя актрисата от Поморие.

„Когато ме избраха за сериала на Нова телевизия „All inclusive” пищях в продължение на пет минути. Бях много радостна“, споделя тя. 

Още петгодишна Дебора мечтаела за голямата сцена.

„Яна Маринова ми е била винаги като идол. Наскоро се снимах в един български филм с нея“, споделя малката звезда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай