"Възраждане" с клип за еврозоната. Защо друг да решава вместо нас?

Милиарди ще потънат в нечии джобове, казва Деян Николов

"Възраждане" с клип за еврозоната. Защо друг да решава вместо нас? | StandartNews.com

„Възраждане“ с видео за някои от рисковете от евентуалното влизане на страната ни в еврозоната„Вече няколко български правителства ни водят към Еврозоната, от която няма връщане назад.

В страната ни действа валутен борд. Той има резерв от над 67 млрд. лв. При евентуално влизане на България в еврозоната част от тези пари ще останат на разположение на правителството на България, което и да е то. При сегашните нива на корупция в страната ни е много вероятно тези милиарди да потънат безотчетно в джобовете на безхаберните политици, които ни водят към еврозоната.“, казва Деян Николов, който е част от инициативния комитет по провеждането на референдум за запазване на българският лев.  

Друг риск е, че Европейската централна банка печата пари и финансира дефицита в бюджета на държавите от еврозоната и как това ще доведе до задлъжнялост на страната ни, която ще завещаем на идните поколения, както и какви още са рисковете, може да видите във видеото:https://www.facebook.com/watch/?v=1612324909179611

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай