Тошко Йорданов посочи кой е виновен за скъпотията у нас

Политическите лидери са вредни за изпълнителната власт, каза сценаристът-политик

Тошко Йорданов посочи кой е виновен за скъпотията у нас | StandartNews.com

Ние сме партия, която си държи на думата, изпълняваме това, което сме казали и рано или късно това се отплаща. Хората могат да бъдат заблуждавани, но истината накрая излиза. Това заяви в "Лице в лице" Тошко Йорданов от ИТН.

Снощи, предполагам, сте гледали мача, в който македонската публика крещеше ужасни неща срещу българите. Ние настоявахме да се спазва договорката, че първо ще изгладим нещата, после ще вдигнем ветото. ЕС беше притиснат да вдигне ветото и да приеме Македония като членка заради войната в Украйна, но това противоречеше на българския интерес.", припомни Йорданов.

"Василев и Петков са вредни за изпълнителната власт. Василев е направил страшни поразии - ходете му благодарете за инфлацията - всичко се случи заради него", категоричен е сценаристът.

"Ако партии, които имат обща цел имат разум - има правила, които трябва да се спазват тогава може да се направи коалиция.", разясни той.

"Политическите лидери са вредни за изпълнителната власт. Егото на Кирил и Асен провалиха кабинета. Сега ПП като влязат с по-малко депутати ще се огледаме помежду си и нямаме какво да направим.", каза Йорданов.

"Радев, или Плевнелиев, или който и да е, се избира с над 51% от българите. С президентска република ние ще имаме стабилност и няма да правим избори през 3 месеца. Тогава ще се знае кой взима решенията.", заключи той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай