Вторник,

Стефан Янев: Да върнем доверието на българските граждани в държавата

От: СТАНДАРТ -
882
Стефан Янев: Да върнем доверието на българските граждани в държавата
A
A
A

Освен честността на изборния процес, наша основна задача е да върнем доверието на българските граждани във функционирането на политическата система, демокрацията и държавата. Това каза лидерът на ПП "Български възход" Стефан Янев на среща със симпатизанти на партията в Пловдив.

Според него  политическите партии обикновено търсят гражданите, когато имат нужда да получат техния вот, но не се стремят да изграждат трайни мостове на доверие. „Липсва ни доверието между нас самите, между гражданите и политическите партии. Нашата амбиция е да изградим мостовете на доверие, да си кажем, че ние заедно можем повече, България може повече, нашите градове и села могат повече. Да не забравяме че България има хилядолетна история, своите възходи и падения и само чрез изградено доверие и осъзнато обединение, ще върнем България по пътя на възхода. Време е да намерим вярната посока, тази към успеха, за да оставим подредена и работеща държава на нашите деца и внуци“, отбеляза Янев.

Той коментира, че логото на кампанията на партията "С разум за България" не е случайно и пожела на симпатизантите и членовете на "Български възход" всичките им действия да бъдат на базата на разума, единението, "и да върнем България на пътя на развитието".


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Стафан Янев