Сър Греъм Уотсън: Гласувайте за Филиз Хюсменова

Мощна подкрепа от ЕВропа

Сър Греъм Уотсън: Гласувайте за Филиз Хюсменова | StandartNews.com

Сър Греъм Уотсън, дългогодишен лидер на партията на европейските либерали АЛДЕ, първият британски либерал-демократ, избран пряко във всеобщи избори за Европейски парламент, призова варненци да гласуват за Филиз Хюсменова – водач на листата на ДПС в региона.

„Аз съм Греъм Уотсън и съм бивш лидер на либералите в Европа. И съм тук, за да ви призова да гласувате за Филиз Хюсменова на предстоящите избори“ - заяви във видеобръщение бившият евродепутат с двадесет годишен стаж в Европейския парламент. „Излезте и дайте гласа си за Филиз. Зная, че тя ще го оползотвори мъдро, във ваша полза“ – призовава удостоеният с рицарско звание шотландец.

Сър Греъм Уотсън е имал честта, както нееднократно е заявявал, да работи с ръководителя на делегацията на ДПС в Европарламента Филиз Хюсменовая. В обръщението си, той споделя, че я познава и „че тя е изключително трудолюбив, много опитен и всеотдаен човек“.

Съвместната дейност на двамата датира от преди приемането на България в Европейския съюз, и това му дава увереност, че „Тя знае къде принадлежи бъдещето на България – в Европейския съюз и в изграждането на напредък. Тя знае и съществуващата опасност от крайнодясното крило в политиката – добавя сър Уотсън.

По време на предизборната кампания Филиз Хюсменова получи подкрепа и от бившия белгийски премиер Ги Верхофстад, и от настоящия член на Бюрото на група „Обнови Европа“ в Европарламента - испанката Изаскун Билбао.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай