Слави се появи. Ето какво каза на симпатизанти

България е в политическа криза като френската държава през 60-те години на миналия век, отбеляза Трифонов

Слави се появи. Ето какво каза на симпатизанти | StandartNews.com

"Ако зависи от ИТН, комплексът "Мини Марица-изток" няма да се закрива", каза по време на среща със симпатизанти лидерът на ПП "Има такъв народ" и водач на листата в 27-МИР- Стара Загора Станислав Трифонов, предаде БТА.

"Трябва да се направи всичко възможно комплексът да се запази и неговото затваряне да се изтегли максимално напред във времето", посочи още Трифонов. Запазването на комплекса е от националната сигурност на България, а затварянето би застрашило енергийната сигурност на страната, отбеляза той.

Според лидерът на ИТН България е в политическа криза като френската държава през 60-те години на миналия век. "Ние предлагаме вариант, но трябва хората да искат наистина да се проведе референдум, който да предизвика свикване на Велико народно събрание, което да промени политическата система у нас", каза водачът в 27 МИР.

Трифонов подчерта, че трябва да бъде върнато българското вето срещу Република Северна Македония. "Това е казус, който касае всички българи, не само тези, които живеят в Северна Македония".

Това е една от малкото срещи със симпатизанти на партията, на която Трифонов участва лично. Припомняме, че в предишните предизборни кампании той избягваше медийните изяви и по-скоро комуникираше с избирателите си чрез социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай