Костадинов посочи два пътя пред България. Хвърли бомба за властта

Резултатите на "Възраждане" според социолозите винаги са двойно по-ниски от реалните, каза лидерът на партията

Костадинов посочи два пътя пред България. Хвърли бомба за властта | StandartNews.com

Два пътя пред България посочи лидерът на „Възраждане” д-р Костадин Костадинов и хвърли бомба как епартията е била канена за властта, но е отказала, тъй като има своя програма.

Ще гласувам за бъдещето на България чрез "Възраждане". Имаме две алтернативи - или ние управляваме България, или всички останали други унищожават страната ни, както през последните 30 години. Това коментира за "Твоят ден" по Нова тв д-р Костадинов.

Според него новината за признаването на цар Самуил е отпреди 3 години, но той не очаква РСМ да включи българите в Конституцията. "Вдигането на ветото е национално предателство срещу българския интерес. Не получихме подкрепа от нашите европартньори по казуса с Македония и работиха срещу нас", смята той. И допълва, че "Български възход" няма да вземе повече от процент подкрепа.

По думите му резултатите на "Възраждане" според социолозите винаги са двойно по-ниски от реалните. "Проучването ни е винаги сред повече от 1000 човека. Пускаме анкета чрез студенти социолози. Прави се в страната, на извадка от населението. Социологията служи единствено и само за ориентация", заяви Костадинов.

Той потвърди, че "Възраждане" са били търсени за коалиционен партньор, но те имат ясна програма с приоритети и не отстъпват от нея. "Ако не управляваме, няма да е проблем да съберем 500 000 подписа за референдум за членството ни в НАТО", обяви лидерът на "Възраждане". И уточни, че действително в партията са решили да нямат гражданска квота. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай