Четвъртък,

Костадинов гневен. Гони посланици

От: СТАНДАРТ -
1208
Костадинов гневен. Гони посланици
A
A
A

Единствената мярка в борбата с инфлацията и спекулата с цените на хранителните стоки, е да развием собствено производство на храни. Това заяви лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

В момента 80% от храните в магазините са внос - как да им намалим цените, сред като не ги произвеждаме, попита той.

Какво се случи обаче, когато единствената българска държавна фирма започна да произвежда храна (мляко, сирене, масло и кашкавал) с цена 30% по-ниска от вносните, и същевременно много по-качествена от западноевропейските боклуци? Буквално на следващият ден шефът на "Ел Би Булгарикум" беше уволнен. Причината е настояването на посланиците на Германия и Австрия, които на специална среща с министъра на икономиката са поискали той да бъде премахнат, защото така застрашава монополното положение на чуждите вериги, които са почти 100% собственост на тези две държави, каза още Костадинов.

Уважаеми сънародници, България е колония, и единствената организирана сила в страната, която може да върне свободата и независимостта на Родината, е Възраждане. Ако аз управлявах страната, веднага след тази среща щях да изгоня от България тези посланици заради недопустимото им вмешателство във вътрешните ни работи. Само „Възраждане” може да гарантира сигурност, мир и високи доходи на населението на България. Изборът на 2 април е ваш. Аз моят съм го направил отдавна, призова лидерът на „Възраждане”..

Избери свободата! Избери Възраждане!", написа Костадин Костадинов във своята страница в социалната мрежа Фейсбук.

Възраждане е с номер три в бюлетината на предсрочните парламентарни избори на 2 април 2023 г.

Купуването и продаването на гласове е престъпление и се наказва от закона!


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com