Сряда,

Карадайъ каза от какво има нужда България, за да е № 1

От: СТАНДАРТ -
1255
Карадайъ каза от какво има нужда България, за да е № 1
A
A
A

България има нужда от експертизата на ДПС, за да получи европейските пари, за да осигури развитието на страната. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Казанлък.

И докато някой си играе с предразсъдъци, за да създава среда на омраза, противопоставяне и разделение, и да чертае разделителни линии, в международен план се избират експертите, които могат да вършат работа, каза още Карадайъ. Той припомни, че само в рамките на няколко месеца Илхан Кючюк бе преизбран за съпредседател на европейките либерали, а Хамид Хамид - за вицепрезидент на световните либерали. Това е така, защото те могат да вършат работа, заяви председателят на ДПС.

Когато имаме проблем вкъщи, търсим най-добрите майсторите, за да ни го решат. И след като държавата е общата ни къща, защо избираме хора, които казват: И аз съм прост и вие сте прости, затова ме избирате, попита Карадайъ. И зададе още един въпрос: А защо избираме тези, които казват: С доказани експерти няма да правим нищо, не ги искаме.

Напротив, България има нужда от експертизата на ДПС, има нужда от опита на ДПС, категоричен е лидерът на Движението.

Според него всички политически кризи, които ги има днес, имат за шапка политическата криза. И те няма да се решат, ако има избори през 2-3 месеца, а ще се задълбочат.

Няма да ходим на нови избори, а ще влезем в Народното събрание и по националните цели и приоритети ще постигаме съгласие на масата на преговорите, прогнозира Карадайъ. И добави:  Има ли стабилно управление, ще има стабилност на инвестициите, на доходите, на работните места, а оттам ще има и икономическо развитие. ДПС вече е показвала как прави това. И ще го направим отново, за да бъде България №1, каза още Карадайъ.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com