Събота,

ИТН поряза Борисов и Киро. Летящ старт от града на Слави

От: СТАНДАРТ -
40648
ИТН поряза Борисов и Киро. Летящ старт от града на Слави
A
A
A

С летящ старт "Има такъв народ" тръгна на изборите за 48-ото НС от Плевен. Откриваме предизборната си кампания тук, защото това е градът на Слави Трифонов, без когото Бойко Борисов още щеше да управлява, заяви зам.-председателят на партията Тошко Йорданов. Заедно с него кампанията на ИТН откриха остриетата на партията Ива Митева, Любомир Каримански и Станислав Балабанов.

Каквото и да казват другите, Слави Трифонов и ИТН са човекът и партията, благодарение на които ГЕРБ падна от власт, заяви Йорданов.

Също така благодарение на Слави и на "Има такъв народ" новите измамници от "Продължаваме промяната" също бяха свалени от власт, категоричен бе Тошко Йорданов.

Ние с вас сме единствените, които когато кажат нещо, го изпълняват, обърна се към хората Йорданов. Той каза, че ИТН са единствените, които, когато подписват споразумение, държат на достойнството и подписите си и го прекъсват, когато отсрещната страна го нарушава.

Защото другото е страхливо и алчно, а моралът, както казва г-н Трифонов е над закона, добави Йорданов.

Плевен не е град на предатели, това е град на достойни мъже и жени, каза Йорданов и подчерта: "Отиваме на тези избори сами заедно с вас срещу цялата политическа класа".


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com