Гербаджийка с лоша новина. Какво става след вота

Коя възможна коалиция ще пропадне

Гербаджийка с лоша новина. Какво става след вота | StandartNews.com

Аз съм адвокат с дългогодишна практика, затова се включих в изготвянето на предизборната програма на ГЕРБ. Надявам се да допринеса с моя опит, познавайки системата отвътре. Това заяви кандидат депутатът от ГЕРБ-СДС Рая Назарян в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

Във връзка със сложната геополитическа обстановка, породена от войната в Украйна, тя заяви: „Като член на ЕС и НАТО ние се придържаме към досегашните си съюзи. Затова избирателите трябва да изберат политическа партия с ясна позиция, доказала, че взима и прилага ясни решения и мерки“

По повод информацията за схема на свързани с ГЕРБ, която от Продължаваме промяната разпространиха в свое видео и е част от сигнал до европрокуратурата, кандидат депутатът от ГЕРБ-СДС заяви, че е клевета. „Това са голословни твърдения, те няма нито едно доказателство за такава схема. Всеки, който има някакъв сигнал, може да го подаде и да изчака да се извърши надлежна проверка. Това може да се определи като долна лъжа и клевета“, подчерта Назарян.

На въпрос за евентуална коалиция на ГЕРБ с ПП, Рая Назарян заяви: Към този момент изглежда невъзможно. „Те не показват никаква компетентност, нямат желание, нямат идеи за извеждане на държавата от кризата. Занимават се с несериозни клипове, вместо с решаването на важните проблеми на хората“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай