Четвъртък,

Ето какво тайно хоби имала Нинова

От: Стандарт -
1123
Ето какво тайно хоби имала Нинова
A
A
A

Направих го в деня на откриване на мотосезона с едно послание – без жертви по пътя, да спрем войната по пътищата. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод публикуваните от нея преди дни снимки, на които е яхнала мощен звяр.

Лидерът на БСП призна, че тя самата кара мотор.

А на въпрос дали се съревновава с Мая Манолова, която е част от новопоявилата се като алтернатива за левите в България „Левицата“, която също има снимки с мотор, Нинова посочи, че няма значение кой е пръв.

„Левицата бе създадена изкуствено, за да тегли гласове от БСП. Там няма желание за обединение. Копието винаги е по-слабо от оригинала. Много наши двойници бяха създадени в последно време“, посочи тя.

Тя е категорична, че резултатът на БСП ще бъде по-висок от предходния.

По повод евентуална коалиция след изборите и какви са плановете на БСП, Нинова коментира, че крайното решение ще е на партията.

„Ние ще взимам решение с кого и как да управляваме след вътрешнопартийно събрание. Що се отнася до първия и втория – ми няма разлика между тях. Те гласуваха заедно F-16, джендър идеологията, премахването на паметници“, избори Нинова.

„В предизборна кампания всички обещават много и на едро. Ние този път може да застанем пред хората с нещо свършено. Всички разбираме, че 6-и път да идем на избори, ще е катастрофа за България“, прогнозира тя.

Лидерът на БСП посочи, че от партията осъждат агресията между Русия и Украйна, но не коментира дали руският президент Владимир Путин трябва да се арестува и дали е агресор.

„Лични оценки на лидери на партии не даваме. Тази оценка ще я даде историята. Чух коментар, че трябва да застанем на правилната страна на историята, а коя е правата“, запита Нинова.

„Трябва ли да се унищожават паметници, само защото десните трябва да спечелят няколко гласа, дайте да ги унищожим“, посочи тя.

Нинова коментира и твърденията, че Кондьо е бил част от инициативния комитет на БСП в Сливен, а после е бил изтрит. Припомняме, че той бе съден преди време за трафик на жени.

„Този човек никога не е бил член на инициативния комитет на БСП. Може да се види в сайта. Няма местни комитети. Всякакви подобни съобщения са фалшива новина. Той не е бил вътре, за да се оттегля“, каза Нинова.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com