Ето големият удар на изборите! Експерти го посочиха

Кое може да преобърне решаващо нещата

Ето големият удар на изборите! Експерти го посочиха | StandartNews.com

"Кампанията дойде малко неочаквано. Някои партии бяха подготвени, други малко по-късно влязоха в кампанията. Да се надяваме, че сравнително бързо ще разгърнат кампанията си. Стартът е сравнително стандартен - послания, започват обиколки и срещи с граждани. Това е опаковката. Въпросът е какво е съдържанието. Имат ли добри идеи и дали ще успеят да убедят хората, че те са правилният избор за по-добро бъдеще", посочи PR експертът Любомир Аламанов. 

Мнението на доц. Димитров пред Bulgaria ON AIR е, че начинът на заиграване с публиката не е нов и не е български патент.

"Хората искат от политиците малко повече спокойствие и предвидимост. Със сигурност не искат някой нов бащица с твърда ръка да поеме кормилото и да забрани всичко друго. Старата концепция, че ще дойде някой нов и ще оправи всичко, вече остарява", смята PR експертът. 

Аламанов заключи, че ако 50% от избирателите казват, че няма да гласуват и те се активизират, нещата могат коренно да се променят. 

"Посланията са необходимо условие, но не са достатъчни, защото хората не са идиоти. Те виждат реалните действия на политиците. Ако някоя партия остави само слоганът да ѝ върши работата, няма никакъв шанс", завърши PR експертът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай