Атанасова проговори с кого ще управлява ГЕРБ след изборите

Десислава Атанасова е водач в листите на коалицията ГЕРБ-СДС в Разград и Русе

Атанасова проговори с кого ще управлява ГЕРБ след изборите | StandartNews.com

„ГЕРБ винаги е поемала отговорност да се справя в каквато и да е ситуация. Припомням само, че първият ни мандат беше в правителство на малцинството. След това управлявахме в коалиция. Никога коалициите не са били лесни. Управление в малцинство никога не е било лесно. Да припомня и че ние сме управлявали единствено и само с Реформаторския блок и Патриотичния фронт. Така че да не ни приписват най-различни коалиции, за каквито чуваме в последните месеци”. Това заяви пред Нова телевизия Десислава Атанасова от ГЕРБ по повод старта на предизборната кампания.

Атанасова е водач в листите на коалицията ГЕРБ-СДС в Разград и Русе.

„ГЕРБ представя всеки ден своята програма. На вас ви се струва, че много енергично влизаме в кампанията. Това не е енергия, това е готовност за управление”, обяви Десислава Атанасова.

Тя заяви, че последната година и половина е била загубена за българските граждани. По думите й това е причината ГЕРБ да е първа политическа сила според проучванията на социолозите.

Бившият депутат подчерта няколко кризи, в които страната е попаднала. Атанасова открои енергийна криза, мигрантска и политическа. От партията в четвъртък предложиха своя антикризисна програма, в която стъпка по стъпка е описано как можем да се справим с проблемите у нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай