Пеевски активно в изборите. Водач и в Благоевград

Ще се опрем на неговия изключителен ентусиазъм, работоспособност и експертиза, каза Йордан Цонев

Пеевски активно в изборите. Водач и в Благоевград | StandartNews.com

Делян  Пеевски ще е водач на листата на ДПС и в Благоевград. Той ще участва активно в предизборната кампания, както всеки един от нашите кандидати за народни представители. Това съобщи лидерът на Движението Мустафа Карадайъ след заседанието на ЦОБ на ДПС днес, на което той бе номиниран за кандидат-президент. Кандидат за вицепрезидент от ДПС ще е евродепутатът Искра Михайлова, зам.-председател на групата „Обнови Европа” в Европарламента.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС: Исторически ден. Карадайъ ще е изключителен президент (ВИДЕО)

Както „Стандарт” съобщи по-рано днес Делян Пеевски е водач на листата на ДПС и във Велико Търново. Списъкът бе регистриран в Районната избирателна комисия.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС вади тежка артилерия във Велико Търново. Пеевски води листата

Г-н Пеевски винаги е бил полезен за нашите структури, за партията и за държавата, каза и зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев пред БЛИЦ.

Ние ще се опрем на неговия изключителен ентусиазъм, работоспособност, експертиза и желание за работа. Заедно с него ще продължим да работим законодателно и в интерес на избирателите по райони и общини, каза още Цонев.

Листата на ДПС в Благоевград с водач Делян Пеевски бе регистрирана днес в РИК от областния председател на ДПС Ведат Хюсеин, областния председател на Младежко ДПС Ибраим Зайденов, общинския председател на ДПС Благоевград Мехмед Вакльов и Исмет Узунов. ДПС са мобилизирани и в добра кондиция и се надяват да спечелят поне два мандата в областта, коментираха от ръководството.

Втори в листата е Халил Летифов, трети - Елхан Кълков, които и досега бяха депутати от региона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай