Сряда,

Сладкото „Брей!“ носи вкуса на уникалните български плодове

От: Стандарт -
375
Сладкото „Брей!“ носи вкуса на уникалните български плодове
A
A
A
  • Инж.Стойко Кировски, Управител на фирма „Джем и Джем“ разказва повече за традициите и автентичния вкус на продуктите

Едва ли има човек в България, който не слага сладко или конфитюр на сутрешната си трапеза. Домашно приготвените сладка са се превърнали в един от символите на българската кулинария, а техният неповторим вкус е добре познат в много страни извън пределите на България.

Някога нашите баби са приготвяли сладко в домашни условия, а традициите, предадени от тях, днес намират приложение в съвременното производство на фирма „Джем и Джем“ и носят истинския вкус и високото качество на продуктите.

Фирма „Джем и Джем“ е верен партньор на Kaufland от повече от 6 години и произвежда целия асортимент на сладкото „Брей!“, който включва 10 вида висококачествени сладка, приготвени само от български плодове,  а също така рачел от тиква и шипков мармалад.

 

„Kaufland са наш ключов клиент, а партньорството ни с тях е много ценно за нашата компания. Със спечелването на проекта „Брей“ увеличихме още повече нашите продажби и успяхме да покажем на потребителите едни много висококачествени продукти, които произвеждаме и с които се гордеем. Марката „Брей!“ е във високия сегмент на производство и точно като сладкото, приготвяно от нашите баби, се произвежда по рецептури без добавени консерванти, аромати и оцветители, което прави продуктите натурални и здравословни“, разказва Стойко Кировски, собственик на фирма „Джем и Джем“.

А откъде идват плодовете в сладката „Брей!“? „Всички плодове, които използваме, са български. Природата и благоприятният климат тук, в България, ни дарили с плодове с уникални вкусови качества“, казва инж.Стойко Кировски и допълва: „Ако всеки ценител на високото качество си купи  сладко с марка „Брей!“, ще остане очарован от прекрасния вкус, ще усети  естествения аромат, който имат качествените български плодове и не на най-важното – ще подкрепи българската икономика, защото тя наистина има нужда от подкрепа“.

 

 


Всички новини от категория ДА! На българската храна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com