Понеделник,

Сладкото „Брей!“ носи вкуса на уникалните български плодове

От: Стандарт -
Сладкото „Брей!“ носи вкуса на уникалните български плодове
A
A
A
  • Инж.Стойко Кировски, Управител на фирма „Джем и Джем“ разказва повече за традициите и автентичния вкус на продуктите

Едва ли има човек в България, който не слага сладко или конфитюр на сутрешната си трапеза. Домашно приготвените сладка са се превърнали в един от символите на българската кулинария, а техният неповторим вкус е добре познат в много страни извън пределите на България.

Някога нашите баби са приготвяли сладко в домашни условия, а традициите, предадени от тях, днес намират приложение в съвременното производство на фирма „Джем и Джем“ и носят истинския вкус и високото качество на продуктите.

Фирма „Джем и Джем“ е верен партньор на Kaufland от повече от 6 години и произвежда целия асортимент на сладкото „Брей!“, който включва 10 вида висококачествени сладка, приготвени само от български плодове,  а също така рачел от тиква и шипков мармалад.

 

„Kaufland са наш ключов клиент, а партньорството ни с тях е много ценно за нашата компания. Със спечелването на проекта „Брей“ увеличихме още повече нашите продажби и успяхме да покажем на потребителите едни много висококачествени продукти, които произвеждаме и с които се гордеем. Марката „Брей!“ е във високия сегмент на производство и точно като сладкото, приготвяно от нашите баби, се произвежда по рецептури без добавени консерванти, аромати и оцветители, което прави продуктите натурални и здравословни“, разказва Стойко Кировски, собственик на фирма „Джем и Джем“.

А откъде идват плодовете в сладката „Брей!“? „Всички плодове, които използваме, са български. Природата и благоприятният климат тук, в България, ни дарили с плодове с уникални вкусови качества“, казва инж.Стойко Кировски и допълва: „Ако всеки ценител на високото качество си купи  сладко с марка „Брей!“, ще остане очарован от прекрасния вкус, ще усети  естествения аромат, който имат качествените български плодове и не на най-важното – ще подкрепи българската икономика, защото тя наистина има нужда от подкрепа“.

 

 


Всички новини от категория ДА! На българската храна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички