Български плодове и зеленчуци с гарантирано качество

При собствените марки BILLA, Clever, BILLA Premium, BILLA Bio, BILLA Градини и Българска ферма компанията стриктно подбира производителите и доставчиците, с които да работи

Български плодове и зеленчуци с гарантирано качество | StandartNews.com

Качествената храна винаги е била на почит за българския потребител. Затова големите търговски вериги имат важна роля – да подбират внимателно стоките за рафтовете си, така че максимално да удовлетворяват нуждите на клиентите. Често обаче се случва потребителите да свързват високото качество на храната и с по-висока цена.

През годините BILLA винаги се е стремяла да се разграничи от това твърдение. Във всичките си 131 обекта в страната веригата предлага както утвърдени любими марки, така и изобилие от собствени брандове, които са гарант за качество на достъпна цена. Освен това благодарение на богатия си международен опит компанията прилага редица практики, за да гарантира качеството на продуктите в магазинната ѝ мрежа.

Така например контролът на производствения процес включва различни аспекти в зависимост от категорията продукти. Планират се постоянни проверки във всички обекти, било то магазини, складове или производствени бази, за оценката на дейността, стриктното спазване на правилата и хигиената и други, за да се гарантира, че се прилагат високите стандарти за качеството.

При собствените марки BILLA, Clever, BILLA Premium, BILLA Bio, BILLA Градини и Българска ферма компанията стриктно подбира производителите и доставчиците, с които да работи.

Осъществява се пълен контрол върху целия процес – от подбора на доставчици, през суровините, производството и доставката, така че да се постигне високо качество на крайния продукт. Освен това работата по собствените марки дава възможност на производителите да реализират иновации и да повишат качеството на продуктите.

Така например собствената марка на BILLA – BILLA Градини – предлага свежи български плодове и зеленчуци, произведени в над 150 градини, лозя и оранжерии в цялата страна. Те са отгледани по специална програма за намаляване на пестицидите и са с минимални и дори без остатъчни количества пестициди. Партньорите по програмата са избрани след внимателен подбор, а процесът по избор на сортовете, засаждането и отглеждането се следят стриктно от BILLA. Освен че компанията контролира всяка стъпка от градината до магазина, качеството и свежестта на плодовете и зеленчуците с марка BILLA Градини се проверява и на всеки час в магазините, за да достига възможно най-доброто до клиентите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай