BILLA в Габрово ще бъде домакин на коледния фермерски пазар „ОТ БГ“

Празнични изкушения и идеи за подаръци, произведени от над 20 занаятчии в региона, са част от изненадите за посетителите

BILLA в Габрово ще бъде домакин на коледния фермерски пазар „ОТ БГ“ | StandartNews.com
  • Инициативата ще изненада посетителите с празнични изкушения и идеи за подаръци, произведени от над 20 занаятчии в региона

С наближаването на Коледните празници магазинът на BILLA България в гр. Габрово, разположен на ул. „Орловска“ № 119, в близост до спортна зала "Орловец",  ще се превърне в домакин на специално издание на фермерския пазар „ОТ БГ“. В две поредни съботи, на 11 и 18 декември, от 10.00 до 17.00 часа на паркинга пред филиала ще бъде изложено богато разнообразие от качествени авторски продукти. Над 20 фермери, занаятчии и творци ще се погрижат всеки гост да открие по нещо специално за семейната коледна трапеза, за украсата на дома си или идея за подарък, за да се подготви подобаващо за предстоящите празници.

На 11 декември гостите на събитието ще могат да избират между храни, напитки и био козметика с екологично чист произход и занаятчийски стоки с доказано качество, произведени в района на Габрово, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Стара Загора и Казанлък.

На 18 декември коледният дух ще зарадва посетителите с аромат на билков чай, греяно вино и вкус на канелени сладки. Те ще открият множество предложения за подаръчни комплекти, които внасят уют и топлина във всеки дом. На специален щанд на пазара ще бъдат изложени и подаръчни ваучери, предоставени от родните производители и творци в Габрово и региона. Съобразени с индивидуалните предпочитания, те ще се превърнат в отлична изненада за любим човек.

Празничното събитие ще подхрани коледната магия и у най-малките си посетители. За тях ще бъде подготвена специална пощенска кутия за писма до Дядо Коледа, чрез която да споделят с добрия старец своите съкровени желания за мечтания подарък.

„BILLA България продължава мисията си в подкрепа на талантливите български производители, които заслужават признание и уважение. Радваме се, че отново ще бъдем домакин на фермерския пазар „ОТ БГ“, като по този начин даваме поле за изява на редица родни занаятчии в навечерието на най-светлите дни в календара. По този начин, всички ние ставаме част от магията на споделените Коледни празници,“ сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай