Желко Йоксимович покори Банско

Желко Йоксимович покори Банско | StandartNews.com

Желко Йоксимович взриви публиката на Международния фестивал "Бохеми фест" в курорта Банско. Сръбската звезда излезе на сцената в целия си блясък и зарадва хилядите фенове на балканските ритми със своите най-големи хитове. Никак не е случайно, че организаторите рещшиха известният певец и композитор да закрие музикалното събитие, което събра не само банскалии, но и много туристи от региона и съседните държави. До слизането си от сцената Йоксимович успя да накара целия площад да пее заедно с него песните му. С неговото участие бе закрито първото издание на "Бохеми фест", което бе повече от успешно.

Певецът бе представена от кмета на община Банско Георги Икономов, който поздрави публиката и пожела на фестивала още много издания. " Банско е по-близо до звездите", каза градоначалникът и покани Йоксимович на сцената.

В първата вечер на феста виртуозният ни кларинетист Иво Папазов – Ибряма, македонската певица Каролина Гочева, други балкански звезди, оркестри и брас секции също вдигнаха адреналина на меломаните с изпълненията си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай