Йорданка Христова пее във Варна

Йорданка Христова пее във Варна | StandartNews.com

Варна. "Влюбена в живота" е озаглавен концертът на Йорданка Христова във Фестивалния и конгресен център във Варна на 10 юли. Спектакълът е със специалното участие на на Валери Градинарски и е по случай 10-годишнината на театър "Българан".

Два дни по-късно-на 12 юли, на същото място меломаните ще могат да се насладят на "Класиката среща АББА" на русенската опера със специалното участие на Илона Герулат и Даниела Щингел от Германия, подкрепени от Русенската филхармония.

Тийнове канят на пъстър фест

Над 330 събития в пет категории - музика, спорт, танци, визуални изкуства и работилници, са замислени в рамките на младежкият фестивал "Фън сити 2014". Инициативата започва от 7 юли и ще продължи до 13 юли, всеки ден от 8 сутринта до 23 часа в Морската градина. Младежите ще организират и събиране на средства в подкрепа на пострадалите при наводненията в квартал "Аспарухово".

Дичо и Алекс в дискотека

Дичо ще пее на 7 юли в дискотека XTRAVAGANZZA. На 10 юли там гостуват Алекс Раева и диджей Дончо. Същата вечер Анелия ще се вихри в поп-фол клуб "Час пик".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай