Винтидж пикник на The Smugglers Collective зад Библиотеката

Винтидж пикник на The Smugglers Collective зад Библиотеката | StandartNews.com

Летният сезон за Smugglers Swing Club е вече към края си. Винтидж пикника на The Smugglers Collective ще събере за последен път това лято почитателите на винтидж музиката и модата зад Националната Библиотека от 15 ч. в събота, на 6 септември.

Последното за сезона събитие от лятната поредица на Smugglers Swing Club, с разхлаждащата подкрепа на Somersby ще се проведе отново в прекрасната лятна градина на "Once Upon A Time ... BIBLIOTEKA". Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще пренесе посетителите си в Златната Ера на суинга и рокенрола за един следобед, изпълнен с много музика, танци, ретро щандове и прохладни коктейли!

Посетителите на винтидж пикника ще се върнат няколко десетилетия назад с най-доброто от Swing, Jazz, Rock'n'Roll, Rockabilly и Doo Wop музиката от 20-те години до наши дни, селектирана от DJ-ите от The Smugglers Collective.

Освен страхотна музика и емоции, градинското парти ще предложи и традиционния Винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд, с ефектна ретро прическа и грим.

На традиционния базар, посетителите ще могат да разгледат множество щандове с ретро аксесоари, бужута и дрехи на над 20 столични бутици и винтидж марки или да хапнат от вкусните къпкейкове на Take A Cake.

А за всички, желаещи да се впуснат във вихъра на танца, ще могат да научат основни стъпки по време на тематичния Charleston уъркшоп.

Входът за SMUGGLERS SWING CLUB на 6 септември е безплатен. Събитието е достъпно за домашни любимци, при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано. Забранено е внасянето на напитки в рамките на градината.

Винтидж пикникът ще завърши с афтър парти в столичния клуб Backyard (ул. Шишман 22), където DJ-ите от The Smugglers Collective ще миксират хитове от 40-те години до днес до ранните часове!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай