Том Джоунс остана вдовец

Двойката живя заедно 59 години

Том Джоунс остана вдовец   | StandartNews.com

Сър Том Джоунс вече е вдовец. Съпругата на вечния секссимвол, с която бяха заедно 59 години, почина в неделя след кратка битка с рака. Мелинда Роуз е напуснала този свят в Лос Анджелис, а съпругът й е бил до нея до последния й час. Преди време звездата каза, че няма да пее, след като жена му си отиде. "Тя беше най-важното нещо в живота ми", признава Том Джоунс. В автобиографичната си книга, която излезе миналата година, той споделя, че Линда на два пъти е била в предракова опасност заради страстта й към цигарите, от което развива емфизем на белите дробове.

"Най-важното нещо за дългогодишния брак е да има любов. Ние сме заедно почти от деца. Преди това тя е била в католическо училище, а аз - в селцето на баба ми, Понтиприд. На 12 се срещнахме в по-горните класове - във второто за всеки от нас даскало. Влюбихме се още много млади, на 15-16, и се оженихме. Тя е първото момиче, с което правих секс. Аз бях първото момче, с което тя прави секс. Огромно щастие е, когато еротиката и страстта ви сполетят по едно и също време. При нас се получи така. Това е благословия! Подобна любов остава силна, устоява на всичко в живота. Когато започнах музикалната си кариера, жена ми разбра: исках да бъда певец повече от всичко друго. Именно това е ключът на дългогодишната връзка - да израствате заедно. Другото важно нещо е да имате чувство за хумор и да се смеете заедно. Да ви е забавно! С годините свиквате един с друг, любовта ви става по-силна и в един момент осъзнавате, че не искате да правите нищо един без друг. Когато се обичате и оставате заедно и оставяте брака си да "работи", не ви се иска това да се промени. Мило ви е. Не можете да си тръгнете един от друг. Чувствате се така влюбени през цялото време." Това признава сър Джоунс в интервю пред "Стандарт" преди 3 години, когато имаше концерт у нас.

Линда и Том имат син Марк, който е на 59 и е мениджър на баща си. Въпреки многобройните изневери на легендарния певец съпругата му решава да остане до него. Пак в автобиографичната книга Том Джоунс твърди, че докато е бил на върха на кариерата си, през леглото му са минали 250 жени само за една година. "Мелинда и аз сме създадени един за друг. Душите ни са в пълна взаимна хармония. Когато си женен толкова дълго време, както ние, магията все някога се губи, но остава нещо още по-важно - истинската, чиста обич. Линда ми е осигурявала спокойствие в живота. Винаги съм разчитал на нея и тя е поемала част от моите задължения. Тя е моята младост, коренът на миналото ми. Тя ме обичаше и когато работех на строеж, и когато бях на върха. И през всичките години на голяма популярност. А не заради милионите ми! Ако я загубя, бих се разделил с голяма част от моята душа", заяви преди време 75-годишният певец.

Линда се научила да живее с изневерите на съпруга си, като поставя само две условия: да не чува за неговите връзки и той да не води завоеванията си у дома. Малко известен е фактът, че Джоунс има извънбрачен син от бившия модел Катрин Беркери. Въз основа на ДНК тест, след раждането на Джонатан Беркери, американски съд постановява през 1989-а, че Том Джоунс е баща на момчето. В продължение на 20 години певецът категорично отрича бащинството, но през 2008 г. най-накрая признава, че е имал кратък любовен роман с някогашната моделка. Съпругата му намира сили да остане до него дори след този удар.

През цялата кариера на мъжа си Линда се чувства отлично в сянката му. Не ходи по концертите му, предпочита дома им в Ел Ей. Тя дори не придружава звездния си съпруг в Бъкингам, когато той получава рицарското звание от ръката на кралицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай