Тангра се завръща на сцената

Тангра се завръща на сцената  | StandartNews.com

Подгрява със специален ВИП концерт на 24 юни

След повече от 25 години мълчание култовата група Тангра, любима на поколения българи, се завръща с нов проект, нова енергия и с ВИП концерт на 24 юни в зала Сити Марк Арт Център /старото кино Левски/ на бул."Янко Сакъзов" №30. Константин Марков, Станислав Сланев - Стенли, Дани Ганчев и гост музикантите Иво Чалъков и Стефан Попов /добре познати от Grаvity Co/ ще представят пред вярна публика най-големите и обичани хитове на Тангра от всички периоди. Петимата, които в момента усилено работят над нов албум, подготвят да изпълнят и някои от новите си парчета за първи път по време на събитието.

Изгарящи от нетърпение и готови за тази ексклузивна среща с публиката, музикантите от Тангра решиха да провокират верните си фенове, отправяйки им забавно-емоционално предизвикателство, а именно:

Довършете фразата "Тангра - групата, която ......" , като запишете свое видео-селфи (с дължина до 10 секунди), с което да изразите какво е Тангра за вас. След това изпратете видео-селфито на лично съобщение във Фейсбук страницата на Група Тангра до 10 юни включително, и с телефон за връзка.

Най-оригиналните предложения ще бъдат включени в трейлъра за ВИП концерта на 24 юни, а авторите им ще получат специална покана и място във ВИП зоната на Сити Марк Арт Център.

Билетите за ВИП събитието на 24 юни - 20.00ч, могат да се закупят от системата на www.Ticketportal.bg и www.Ticketsbg.com, както и на касата на Сити Марк Арт Център на бул. "Янко Сакъзов" №30. Цена - 20 лв за билет.

От днес в Ticketportal.bg се пускат в продажба и билетите за големия и дълго очакван концерт на група Тангра, който ще се състои на 1 декември в зала 1 на НДК. Скоро ще бъдат обявени и подробности за него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай