Петък,

Слави с втори концерт на "Васил Левски"

От: Администратор -
51126
Слави с втори концерт на "Васил Левски"
A
A
A

Излъчват концерта от "Арена Армеец" през юни

Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд ще имат втори концерт. Това обяви водещият в своето предаване снощи. И уточни, че с екипа му планират събитието да бъде на националния стадион "Васил Левски", най-вероятно през тази есен.

Концертът ще бъде подобен на този, който събра 17 000 души в "Арена Армеец". Музикантите обаче смятат да направят още по-грандиозна организация и да поканят световноизвестни музиканти от цял свят, обяви шоуменът и даде пример с Майкъл Болтън.

В "Запознай се с малките" Крисия и г-н Андреев поздравиха Слави за концерта. Малката певица го попита как се е чувствал на сцената, а Митко каза: "Ти видя ли ми плаката?". От своя страна шефът му отговори, че сред толкова много публика не е успял. Затова сладкодумният разказвач на вицове му подари рамка със снимка, на която се вижда как той държи транспарант с думите: "Давай, Слави!".

Трифонов изтъкна, че представянето на талантливото момиченце от Разград е било невероятно. И обеща на г-н Андреев да го включи в програма на следващия концерт. 

Първият концерт на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд ще бъде излъчен по бТВ в края на юни,когато телевизията ще отпразнува 15 г. от своето създаване, уточниха от шоуто. Вижте вълнуващото изпълнение, с което завърши той:


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com