Силни болки и дискомфорт за Брус Дикинсън след химиотерапията

Силни болки и дискомфорт за Брус Дикинсън след химиотерапията | StandartNews.com

Вокалистът на Iron Maiden Брус Дикинсън е изпитвал "сериозна болка и дискомфорт" след химиотерапията, на която се подложи заради открит тумор в задната част на езика му. Все пак певецът остава оптимист и се очаква пълното му възстановяване, съобщава RollingStone като се позовава на мениджъра на легендарната група Роб Смолууд.

"Брус ме помоли да благодаря на всички за невероятната подкрепа и мили пожелания. Той беше трогнат и много окуражен от искрения и силен отговор от нашето голямо семейство фенове на Maiden", пише Смолууд.

"Радиологията е кумулативна и продължава да се натрупва в тялото за около три седмици след лечението, така че, въпреки че седемседмичният курс на Брус е завършен, той имаше един дълъг период на значителна болка и дискомфорт. Той вече щастливо се възстановява, а болката ще продължи да отслабва, а туморът да намалява през следващите два месеца. Тогава той ще може да премине скенер. След това ще имаме пълно потвърждение, че туморът е бил напълно унищожен. Прогнозите продължават да са изключително добри и всички са оптимисти, че той ще се възстанови напълно. След скенера, ние официално ще Ви уведомим за резултата на нашия уебсайт, най-вероятно това ще стане в края на май", съобщава още агентът на бандата, цитиран от Z-Rock.

Брус Дикинсън ще има нужда от още няколко месеца, за да се възстанови напълно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай