Шарън Озбърн: Още обичам Ози

Шарън и Ози бяха сред най-здравите семейства

Шарън Озбърн: Още обичам Ози | StandartNews.com

Разпадна се един от най-дългите бракове в ентъртеймънт индустрията. Ози и Шарън Озбърн, които споделяха живота си повече от 33 години, се разделиха през уикенда. Новината потвърдиха и двамата чрез официални изявления.

Рок легендата проговори часове след като се разчу, че той и жена му вече са "бивши". Гласът на "Блек сабат" отказа да коментира конкретно разлъката, но сложи край на друг много упорит слух. "Трезвен съм от три години и половина. През това време не съм докосвал наркотици и алкохол. Всякакви твърдения за обратното са неверни", коментира Ози пред "E! News".

Около 67-годишния певец се въртят много спекулации. Старите му зависимости към опиатите може и да нямат нищо общо с разпада на 33-годишния му брак, но под въпрос е неговата вярност. Според жълтия вестник "Сън" кръстникът на хеви метъла е имал афера с фризьорката на звезди Мишел Пию, сред чиито клиенти са Дженифър Лопес и Алисия Силвърстоун. Когато 63-годишната Шарън го попитала директно, Ози бил изключително смутен и признал, че е бил близък с Мишел. Изглежда съпругата е открила някакви следи от срещи. Говорителят на семейството Гари Фароу потвърди, че двамата са решили да не живеят вече заедно и Ози се е изнесъл от общото им жилище в Бевърли Хилс. След разкритията през уикенда Шарън дори не отишла на работа в понеделник. В момента тя е една от водещите на американското ежедневно токшоу "The Talk" по Си Би Ес. Във вторнишкото издание обаче се появи тържествено с чаша лимонада в ръка, което беше препратка към новия албум на Бионсе "Лимонада", посветен на съпружеската изневяра.

"Справям се страхотно. Наистина. Честно казано, съм надъхана и намерих вътрешни сили. Мога да се оправя с това. Все още обичам съпруга си. Той ми подари незабравим живот, три прекрасни деца", разчувства всички Шарън. Тя разкри, че макар с Ози да не са заедно, те продължават да си говорят. В понеделник той дори е идвал в бившия си дом, за да обсъдят ситуацията. "В този момент нямам представа какво да правя с останалата част от живота си. Имам нужда от време, за да помисля за себе си. Стигам до последната глава и за това искам внимателно да реша на къде да тръгна, защото вече съм на 63 и не мога да продължа по този начин. Трябва да последвам сърцето си, но дори не знам какво ми казва то."

Съпрузите бяха в криза през 2013-а, когато заради наркотичната зависимост на Ози бяха за кратко разделени. В автобиографията си "Неразрушима" Шарън признава, че е обмисляла развод, но са решили да останат заедно, след като Ози е потърсил професионална медицинска помощ. Шарън среща съпруга си, когато баща й е мениджър на "Блек сабат". След сватбата тя се заема и с управление на соловата му кариера. Шарън събира китаристи и текстописци, които му помагат да се държи на върха в продължение на дълги години. Ози и Шарън са сред най-богатите хора във Великобритания - общо около 110 милиона паунда. Тази тлъста сума би могла да затрудни подписването на бракоразводните документи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай