Розов домат в менюто на Роби

Розов домат в менюто на Роби | StandartNews.com

Менюто на Роби Уилямс в България е изключително здравословно. Това разкриха източници на "Стандарт" за вкусовете на певеца. Оказва се, че той е избрал да яде у нас бяла риба, сьомга, кафяв ориз и зелени зеленчуци. Личният му готвач ще следи дали са приготвени по изискванията на артиста. Български градински розови домати и краставици също са подбрани специално от кетъринга на място, а в бара на певеца преобладават алое вера и естествено газирана минерална вода.

Нетърпеливи фенове окупираха фестивалната зона на плажа в Бургас още преди изгрев слънце. Най-запалените се строиха пред входа на Спирита в 4 часа сутринта, за да си подсигурят най-добрите места за шоуто на музикалния си идол.

Снощи Роби Уилямс пристигна в Бургас с внушителен екип от близо 40 души, сред които лична охрана, персонален готвач, масажист и шофьор. Той и хората му бяха взети от пистата при особени мерки за сигурност и директно се отправиха към хотела.

От два дни гримьорните на звездите са готови, като всичко е декорирано в цвят лилаво и мока. В стаята Роби има бягаща пътека, 40 инчова конзола и X-box 360, на който Роби играе преди всяко шоу.

Световноизвестният изпълнител и баща му Пийт Конуей пристигнаха във фестивалната зона още в 17:00 ч., съобщиха организаторите.

МВР призова всички посетители, които все още не са се отправили към Бургас, да тръгнат възможно по-скоро, за да се избегнат задръствания. Вратите на фестивала отвориха точно в 16:30. Организаторите напомниха, че всеки притежател на билет STANDING FRONT може да доплати за достъп до GOLDENCIRCLE зоната на фестивалните каси на място, както и в мрежата на Eventim в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. Почти изчерпани са и VIP билети със седящи места на трибуните срещу сцената на плажа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай