Роби сбъдна мечтата на над 30 хил. души (ВИДЕО)

Роби сбъдна мечтата на над 30 хил. души (ВИДЕО) | StandartNews.com

Невероятно шоу направи Роби Уилямс на сцената на Spirit of Burgas снощи. Така той сбъдна мечтата на над 30 хиляди българи и чужденци, дошли, за да го видят и чуят на живо.

Световноизвестният изпълнител се появи на сцената точно 22.30 часа и се раздаде на 100% за своята публика. Зрителите се насладиха на страхотно шоу с перфектен звук и хореография, което продължи близо час и половина.

Късата поличка на музиканта побърка множество жени, които протягаха ръце и развяваха плакати с надпис: "Love you, Roby/Обичам те, Роби". Той не пропусна да си покаже бельото, с което женската част от публиката пощуря.

"Come Undone", "Rock DJ", "Feel и Angels", бяха само част от хитовите парчета на Роби, които прозвучаха по време на Spirit of Burgas. Той не пропусна да пуска по някоя шеговита история между изпълненията.

"Не се познаваме от дълго, но ви обичам, хора!", каза певецът на публиката. Зорница от Благоевград пък получи най-хубавия подарък за вечерта. Роби я изпбра на случаен принцип и я покани на сцената, където двамата танцуваха по време на "Candy".

Вижте видеото с изненадата за българаката:

 Накрая той благодари на всички и обеща да се върне отново в България: „Бургас, вие бяхте невероятни! Не мога да повярвам, че не сме идвали досега тук. Няма да ни се разсърдите, ако се върнем отново много скоро, нали? Среща?".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай