Разпродават билетите за Nightwish като топъл хляб

Разпродават билетите за Nightwish като топъл хляб | StandartNews.com

Остават около 1500 от ценните хартийки за седящите сектори

Новината за първото гостуване у нас на легендите Nightwish се разпространи светкавично сред феновете на групата. И не само. Според билетната компания вече се оформят големи групи от Румъния, Сърбия и Гърция, тъй като това е единствената обявена дата в региона. Промо билетите бяха изкупени за по-малко от час още в понеделник, но това не спря търсенето и повечето сектори около сцената са вече изкупени. В секторите предлагащи седящи места има останали още само около 1500 билета.

Nightwish обявиха, че след това турне ще си вземат пълна почивка от поне година и половина, което означава че това е един от последните шансове да видим групата на живо и в оптимална форма.

У нас групата ще пристигне в пълен състав и с новата си вокалистка Floor Jansen, която е позната на феновете от групите After Forever и ReVamp.1

"Бях на сватбата на сестра ми, когато получих обаждане и предложение от Nightwish да заместя временно Anette за американското турне през 2012-та. Приех веднага, но малко преди да изляза на сцена вътрешния ми глас ме дърпаше - 'Какво по дяволите си мислиш, че правиш?! Ти не знаеш тези песни, не си готова! Виж всички тези хора с телефон в ръка. После всичко това ще е в YouTube...' "

Всичко обаче минава по план и на 9-ти декември 2013 Floor Jansen е обявена за новата вокалистка на Nightwish.

Билетите за концерта в зала Арена Армеец са на цени от 69 до 99 лева са в продажба в OMV, The Mall, билетен център НДК, касите на Арена Армеец и онлайн на Eventim.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай