Разград зове: Гласувайте за Крисия, ако обичате България

Разград зове: Гласувайте за Крисия, ако обичате България | StandartNews.com

Малката звезда играе билярд преди финала на Евровизия

За нашата малка и безкрайно голяма звездичка Крисия! Ние сме с теб! Това написаха деца и преподаватели от училище "Васил Левски" в Разград на своя сайт в подкрепа на своята съученичка. Талантливата Крисия Тодорова излиза на сцената на детската Евровизия в Малта в събота заедно с близнаците Хасан и Ибрахим. Българските таланти ще са втори веднага след откриването на конкурса. Финалът ще се предава пряко от 20,00 часа по БНТ1 и БНТ HD.

Специална информационна кампания, организирана от школото в Разград, призовава всички, които харесват песните на Крисия, да я подкрепят. "Нека гласуват за нея тези, които обичат България, независимо дали живеят у нас, или са някъде другаде по света. Да гласуват всички, които са свързани с Разград или само са чували за нашия град благодарение на таланта на Крисия или на футболните победи на "Лудогорец", казват съучениците и приятелите на малката дива.

Броени часове преди финала Крисия сподели как минават дните й между репетициите. Сред новите си занимания тя посочи играта на билярд и посещението на СПА процедури. "Вчера взех вана, а мама пиеше винце", каза малката изпълнителка пред бТВ. В кампанията за нея в Разград се включи и местният вестник "Екип 7". Изданието публикува подробни указания за това къде, кога и как всеки може да даде гласа си за българката.

"Тези, които живеят в чужбина, да следят онлайн концерта на живо по националните тв канали там, където се намират, и по време на излъчването на шоуто на детската евровизия да гласуват за Крисия", съветва изданието. Инструкциите за участие във вота могат да се видят и на eurovision.bnt.bg. Хакери от местните гимназии в Разград пък вече са получили десетки поръчки от близки, познати и роднини да им помогнат да влязат в препълнения от посещения сайт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай