По-сложни песни в следващия етап за "Детската Евровизия"

По-сложни песни в следващия етап за "Детската Евровизия" | StandartNews.com

Все по-сложни за изпълнение песни избират децата, които зрителите ще видят и чуят в последните три епизода от предварителните кастинги за „Детската Евровизия 2015". Това съобщиха от пресцентъра на бТВ. И уточниха, че няколко момичета ще поемат предизвикателството Something's Got A Hold On Me (Ета Джеймс), други избраха Hallelujah (Александра Бърк), както и песни на Кристина Агилера, Джеси Джей и Анастейша, интерпретация на O Sole Mio и други, за да изпъкнат пред журито. Други пък ще заложат на изпълнения на френски, италиански и испански песни, както и на български.

Журито ще отправи определени насоки към родителите на най-добрите деца, за да могат те да развият таланта си и след песенния конкурс.

Сред кандидатите тази седмица зрителите ще видят участничка в кастинга за „Детската Евровизия", стигнала почти до върха преди 4 години, талантливо момиче с трогателна лична история и дъщерята на популярна ТВ водеща. В края на последния предварителен кастинг ще стане ясен и един от 24-те полуфиналисти, разкриват организаторите на конкурса.

Полуфиналите в националната селекция на „Детската Евровизия 2015" започват 31 август и ще се излъчват всяка вечер до 3 септември от 21.30 часа по bTV. Целият конкурс може да се проследи и от слушателите на bTV Радио.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай