Отменят Star Wars in Concert

Отменят Star Wars in Concert | StandartNews.com

Гостуването в София на филмовото шоу Star Wars in Concert се отменя, съобщават организаторите. То трябваше да се състои на 21 май в зала "Арена Армеец". Организаторите не посочват официални причини, но отбелязват, че със сигурност липсата на интерес от страна на публиката е една от тях.

Всеки, купил билет за шоуто, може да го върне и да получи пълната сума още днес или до 9 май 2016 г. на касите на "Ивентим БГ", като се възстановяват в конкретния обект, където са придобити, пише bTV. В случай че билетите са купени от сайта на Eventim.bg с кредитна карта - трябва да бъдат изпратени до централния офис, намиращ се на нов адрес - на ул. "6 септември" 58, или да бъдат върнати лично, като сумата ще бъде възстановена до 7 работни дни по кредитната карта, с която са закупени.

Ако са платени с наложен платеж или по банков път - билетите трябва да бъдат изпратени по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Може да бъдат върнати и в централния офис на „Ивентим БГ" на ул. "6 септември" 58 в София, където сумата ще бъде възстановена в брой.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай