Новият X Factor на България е Славин

Новият X Factor на България е Славин | StandartNews.com

София. Новият X Factor на България се казва Славин Славчев. Той спечели обичта на зрителите и още тази вечер изпя първия си сингъл на сцената на музикалното шоу по Нова тв. Това се случва за първи път в историята на българския формат, обявиха продуцентите.

СНИМКИ - ТУК!

Предаването започна с ремикс от най-добрите световни хитове, изпълнен от участниците, които отпаднаха от състезанието до момента, но спечелиха хиляди фенове с музикалните си заложби.

В първи кръг финалистите Невена, Михаела и Славин изпълниха любимата си песен от концертите на живо, а зрителите си припомниха техничт път до големия финал.

Вторият кръг вдигна емоциите на журито, публиката и зрителите пред екрана. В него тримата изпълнители пяха в дует с музикални звезди. Невена имаше възможността да изпълни заедно с Жана Бергендроф нов аранжимент на песента "Let it be" на Бийтълс. Михаела излезе на сцената с Джеймс Артър, а Славин сбъдна мечтата си да пее заедно с легендарния вокал на Rainbow и Deep Purple Джо Лин Търнър.

„Най-добрите ми моменти остават онези, когато съм бил на сцената. Най-трудният ми период беше, когато около два месеца не се бях прибирал вкъщи и имах нужда да видя семейството и приятелите си. На крачка от победата крилете ми са по-големи и виждам, че мога да стигна до края", каза Славин за участието си в X Factor.

"Никога няма да забравя първото си качване на сцената на X Factor. Тогава и публика, и жури станаха на крака. Това е най-голямата награда за един изпълнител", обясни от своя страна Невена.

След вота на публиката Михаела напусна надпреварата. Зрителите й дадоха почетното трето място. „X Factor стана като мой втори дом, защото осем месеца аз прекарах тук. Имам чувството, че не съм стояла толкова време вкъщи, колкото в това студио. Това е краят на шоуто, а аз изобщо не искам да свършва", каза по-рано 16-годишната певица.

В последния кръг Невена и Славин изпяха по още една песен, за да се преборят за първото място. 32, 8% от зрителите са гласували за таланливата певица, докато 67,2% от вота отиде при Славин. 

"Не искам да кажа чао, искам да кажа здравейте. Надявам се да сте готови за това, което предстои", каза победителят и благодари на всички, които са гласували за него и са го подкрепяли до момента. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай